Du er landet på Boghylde.dk, det helt rigtige sted at finde boghylde. Vi har udvalgt de 8 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 8 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle boghylde tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Boghylde 60X31X78 Cm Spånplade Egetræ

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Lammeuld.dk.

Her kan “Boghylde 60X31X78 Cm Spånplade Egetræ” fås til 499,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Denne kompakte og funktionelle boghylde har et underspillet design og farve, som vil passe til enhver indretning.
Denne boghylde, som har 1 justerbar hylde, kan rumme forskellige ting såsom bøger, DVD’er, CD’er, spilsamlinger, mapper og pyntegenstande.
De…

Se hos Lammeuld.dk ❯❯

2: Boghylde I Massivt Sheeshamtræ 75 X 30 X 170 Cm

Anden anbefaling har vi fundet hos Lammeuld.dk, hvor du kan købe Boghylde I Massivt Sheeshamtræ 75 X 30 X 170 Cm til kun 3399,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Denne bogreol vil være en tidløs tilføjelse til din boligindretning! Boghylden er lavet af massivt sheeshamtræ og er særdeles holdbar og stabil. Sheesham er et tropisk hårdttræ, der er berømt for sine rige fibre, og det er også kendt som rosentræ eller pa…

Se hos Lammeuld.dk ❯❯

3: Boghylde 60X31X78 Cm Spånplade Hvid

Næste anbefaling er “Boghylde 60X31X78 Cm Spånplade Hvid”.

Dagens bedste tilbud på “Boghylde 60X31X78 Cm Spånplade Hvid” har vi fundet hos Lammeuld.dk hvor prisen lige nu er 499,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Denne kompakte og funktionelle boghylde har et underspillet design og farve, som vil passe til enhver indretning.
Denne boghylde, som har 1 justerbar hylde, kan rumme forskellige ting såsom bøger, DVD’er, CD’er, spilsamlinger, mapper og pyntegenstande.
De…

Se hos Lammeuld.dk ❯❯

4: Boghylde I Massivt Sheeshamtræ 150 X 35 X 200 Cm

Produkt nummer 4 på vores “boghylde-liste” er Boghylde I Massivt Sheeshamtræ 150 X 35 X 200 Cm som du lige nu kan købe for 17199,- hos Lammeuld.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Boghylden vil være en tidløs tilføjelse til din boligindretning.
Bogreolen er lavet af massivt sheeshamtræ, og den er yderst stabil og holdbar.
Sheesham er et tropisk hårdttræ, der er berømt for sine rige fibre, og det er også kendt som rosentræ eller pal…

Se hos Lammeuld.dk ❯❯

5: Flexa Dots Boghylde

 • Dagens pris: 479,- kr.
 • Fundet hos ILVA

Forhandlerens beskrivelse:
Boghylde.
– Natural green MDF…

Se hos ILVA ❯❯

6: That’s Mine – Boghylde, Alba – Black – 55 cm eller 95 cm

 • Dagens pris: 179,50 kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 359.00, nu kun 179,50.
  Du sparer 179 kr. / 50 %
 • Fundet hos MiniJacobi.dk
 • Mærke: That’s Mine

Forhandlerens beskrivelse:
That’s Mine – Boghylde, Alba – Black – 55 cm eller 95 cm Dekorativ og fin boghylde til børneværelset med ‘bølger’ på fronten.Vælg mellem to forskellige længder – 55 cm (kr. 359,-) og 95 cm (kr. 429,-).
Mål:Kort: Bredde 55 cm, højde 10 cm, dybde 9 cmLang…

Se hos MiniJacobi.dk ❯❯

7: That’s Mine – Boghylde, Alba – Rosa – 55 cm eller 95 cm

 • Dagens pris: 179,50 kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 359.00, nu kun 179,50.
  Du sparer 179 kr. / 50 %
 • Fundet hos MiniJacobi.dk
 • Mærke: That’s Mine

Forhandlerens beskrivelse:
That’s Mine – Boghylde, Alba – Rosa – 55 cm eller 95 cm Dekorativ og fin boghylde til børneværelset med ‘bølger’ på fronten.Vælg mellem to forskellige længder – 55 cm (kr. 359,-) og 95 cm (kr. 429,-).
Mål:Kort: Bredde 55 cm, højde 10 cm, dybde 9 cmLang:…

Se hos MiniJacobi.dk ❯❯

8: Seaside Boghylde Med Knager 60x19x51 Cm | Hvid Fra Oliver Furniture

Sidste produkt på vores liste er Seaside Boghylde Med Knager 60x19x51 Cm | Hvid Fra Oliver Furniture som vi har fundet til 1139,- hos Stokværk.

Forhandlerens beskrivelse:
Boghylde i Klassisk Design.Fin Lille Hylde Med 4 Knager Til Børneværelset.
Boghylden Kan Også Anvendes i Entreen Eller Ved Puslebordet.Brug Den Lille Bogreol Til Praktiske Ting, Eller Til Dekoration Med Forskellige Småting.Mål – 60 x 19 x 51 Cmfarve -…

Se hos Stokværk ❯❯

Flere produkter.

De 8 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste boghylde i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse boghylde:

Dyreste Boghylde på listen er Boghylde I Massivt Sheeshamtræ 150 X 35 X 200 Cm fra Lammeuld.dk med en pris på 17199.00. Billigste udvalgte Boghylde er That’s Mine – Boghylde, Alba – Black – 55 cm eller 95 cm som du kan købe for 179.50 hos MiniJacobi.dk. Forskellen på de to priser er 17019.5 kr. – de 8 Boghylde vi har fundet koster i gennemsnit 10848.85 kr.
Ovenstående Boghylde data og priser er hentet fra 5 butikker (Lammeuld.dk, ILVA, MiniJacobi.dk, Stokværk, Hjemmets). Alle Boghylde tilbud er opdateret i dag 17-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Boghylde guides:

Fandt du ikke det rigtige Boghylde blandt de 8 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Boghylde:

Køb af boghylde? Her er 5 ting du skal overveje

Vil du gerne have en flot boghylde i din bolig? Så er der en række ting du skal overveje. Læs med i denne artikel og se hvilke fem ting du så absolut skal tænke over, hvis du gerne vil have en ny flot boghylde i din bolig.

Hvilken model skal du have?

Du bør først og fremmest gøre dig nogle overvejelser om, hvilken model og fra hvilket mærke, du gerne vil købe din boghylde. Der er naturligvis mange mærker og modeller at vælge imellem derude. Det kan derfor være en ide at støtte sig lidt op af nogle kundeanmeldelser og bedst i test artikler.

Med sådanne former for anmeldelser og bedst i test artikler vil du hurtigt kunne dig et indtryk af markedet for boghylder. Og på den måde vil du nemmere kunne tage et informativt valg om, hvilken boghylde der er den rette for dig og din bolig.

Tænk dog meget på hvor stor denne boghylde skal være. De kommer i meget forskellige størrelser. Du skal naturligvis have en boghylde hvor alle dine nuværende og fremtidige bøger kan være på. Men den skal heller ikke være så stor, at den er halvtom når du køber den.

Hvor langtidsholdbar er den?

Tænk meget godt over hvor god en kvalitet denne boghylde er i og hvor langtidsholdbar den dermed er. De forskellige modeller af boghylder er lavet i meget forskellige former for materiale. Og det er derfor også meget forskelligt, præcis hvor meget de kan holde til. Nogle kan holde til rigtig meget og nogle kan holde til meget lidt.

Alt efter hvor langtidsholdbar din boghylde er, jo mere kan prisen svinge. Det vil sige, at hvis din boghylde er meget langtidsholdbar, så kan den hurtigt komme hen og koste lidt ekstra. Det er en balancegang du selv må træde alt efter hvor stor din økonomi er. 

Hvor meget vægt kan der være på den?

Tænk også lidt på hvor meget vægt der egentlig skal være på denne boghylde. Det er også noget som der kan svinge rigtig meget alt efter hvor modstandsdygtig den er og hvilket materiale den er lavet af.

Hvis den er lavet af meget holdbart materiale, vil den ofte kunne bære en hel del. Og det vil ofte forholde sig omvendt, hvis det er noget mere skrøbeligt materiale som din boghylde er lavet af.

Det vil ofte stå på produktinformationen når du køber din boghylde, hvor meget vægt den er bygget til at holde. Det er en god ide at gemme denne information til fremtidig brug. På den måde kan du altid vide dig helt sikker på, at du ikke sætter på meget vægt op på din boghylde.

Hvilket design skal du vælge?

Dernæst er det en god ide at overveje præcis hvordan din boghylde egentlig skal se ud. Du kan købe sådan en boghylde i mange forskellige design. Men det er naturligvis ikke alle af disse designs, som vil se pænt ud til din boligindretning.

Prøv at tage et godt kig rundt i din stue eller hvor det nu er, som du skal have denne boghylde hængt op. Hvilken stil kører du generelt herinde? Det er vigtigt at din nye boghylde ikke skiller sig helt ud men finder godt til rette i mængden af dine andre ting.

Det er som regel altid en god ide at køre en rød tråd gennem sin boligindretning. Og det er også vigtigt at gøre, når man køber en ny boghylde.

Kan du finde den brugt eller på tilbud?

Det kan være en rigtig god ide at prøve at finde sin boghylde som brugt. Du kan naturligvis også købt den som ny, men hvorfor ikke blot prøve at finde den som brugt? Det kan være godt for miljøet. Og det er samtidig meget billigere for dig.

Men hvis det ikke lige er dig at have andres brugte ting i dit hjem, så kan du blot prøve at finde frem til et godt tilbud. Det er en anden måde hvorpå, du kan gøre det lidt billigere for dig selv. Og det burde ikke være så svært at finde sådan et godt tilbud, så længe du er villig til at lede lidt efter det.

Hvorfor mon købe dine næste boghylder på nettet i stedet for i en butik? – Tre udmærkede grunde til hvorfor det er en god ide

Der er mange gode grunde til at du skal købe din nye boghylde online frem for i en fysisk butik – her får du 3 af de bedste.

Når du køber på internettet bliver du ikke forstyrret

Hvis du gerne vil have fred og ro når du køber din næste boghylde skal du helt klart købe den online. Her er du kun dig selv, så der er ikke noget der forstyrrer dig.

Sådan er det ikke hvis du går i en butik. Du kan godt prøve at komme uden for myldretiden. Eller tage høretelefoner og noget stille musik i ørerne. Men uanset hvad du gør vil du stadig blive forstyrret, af de andre shoppere, af personalet, af baggrundsmusikken. Shopper du hjemmefra undgår du alt det.

Du kan spare mange penge

De store netbutikker har ikke mange omkostninger sammenlignet med detailhandlen, og det kommer dig til gode som kunde. Der er ikke 10 butikker på dyre adresser, med 3-4 ekspedienter i hver butik – de har ét lager, og måske 4 pakkedrenge.

Og de lave omkostninger gør at butikken kan sætte prisen på boghylden ned, og stadig tjene gode penge – samtidig med at du får en billigere vare. Ren win/win.

Der er et større udvalg at vælge imellem

Som du sikkert allerede kan se her på boghylde.dk er der et kæmpe udvalg af både forhandlere og boghylder når du vælger at købe på nettet. Faktisk så mange at det hurtigt bliver uoverskueligt – men det er derfor vi er her til at hjælpe dig.

Det er den fordel du har ved at købe online. Mange forhandlere der har mange produkter fordi de ikke behøver tænke på hvor meget det fylder i butikken men bare kan sætte en reol ekstra op på lageret.

Mere info

Vi håber du kunne lide boghylde.dk. Hvis det er tilfældet så besøg også vores anden side gallerihylde.dk, den vil du sikkert synes om.

Måske kan du også lide:

Her på Boghylde.dk skriver vi ikke kun om Boghylde – faktisk har vi rigtig mange gode guides.

Måske du vil synes om disse: