Du er landet på Boghylde.dk, det helt rigtige sted at finde Bloomingville bogkasse. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Bloomingville bogkasse tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Bloomingville Douve bogkasse natur – kejsertræ 91

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Hoejgaardbrugskunst.dk.

Her kan “Bloomingville Douve bogkasse natur – kejsertræ 91” fås til 925,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Naturfarvet bogstand, som er fantastisk til magasiner, planter, plader, kogebøger – eller til legetøj i stuen eller i børneværelset.  Max vægt pr.
rum 10 kg.
L91xH50xB35 cm…

Se hos Hoejgaardbrugskunst.dk ❯❯

2: Bloomingville Salam bogkasse

  • Dagens pris: 599,- kr.
  • Fundet hos Babysam.dk
  • Mærke: Bloomingville

Sidste produkt på vores liste er Bloomingville Salam bogkasse som vi har fundet til 599,- hos Babysam.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
De fleste børn elsker bøger, der kan læses med familie og venner.
Gør bøgerne nemme at finde ved at opbevare dem i denne praktiske og søde bogkasse, som er fantastisk til bøger eller andet legetøj på børneværelset.
Størrelse: L: 60 x H: 40 x B: 30 cm…

Se hos Babysam.dk ❯❯

Dyreste Bloomingville Bogkasse på listen er Bloomingville Douve bogkasse natur – kejsertræ 91 fra Hoejgaardbrugskunst.dk med en pris på 925.00. Billigste udvalgte Bogkasse er Bloomingville Salam bogkasse som du kan købe for 599.00 hos Babysam.dk. Forskellen på de to priser er 326 kr.
Ovenstående Bloomingville Bogkasse data og priser er hentet fra 2 butikker (Hoejgaardbrugskunst.dk, Babysam.dk). Alle Bloomingville Bogkasse tilbud er opdateret i dag 02-10-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Bogkasse guides:

Fandt du ikke det rigtige Bogkasse blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Bogkasse: