Bedste Hoppekids Bogreol: Se top 2 (opdateret maj 2022)

Boghylde.dk » Alle guides » Bogreol » Hoppekids Bogreol

Du er landet på Boghylde.dk, det helt rigtige sted at finde Hoppekids bogreol. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Hoppekids bogreol tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

Billede af Hoppekids PETER Bogreol med 3 hylder

1: Hoppekids PETER Bogreol med 3 hylder

Tilbud: Kun 1309.00 1096.00 hos Mammashop.dk. Spar 213 kr. / 16 %

En reol med god plads i praktisk børnehøjde. Hylderne kan sættes i forskellige højder efter ønske. Der er 3,3 cm i mellem hvert hul. Den midterste hylde kan ikke flyttes i forhold til stabilitet. Den sidder med ca 59 cm fra top. På foto vises hylderne i m… læs mere hos Mammashop.dk >>

Dyreste Hoppekids Bogreol på listen er Hoppekids PETER Bogreol med 3 hylder fra Mammashop.dk med en pris på 1096.00. Billigste udvalgte Bogreol er Hoppekids MARIE Bogreol med 3 hylder som du kan købe for 889.00 hos Mammashop.dk. Forskellen på de to priser er 207 kr. – de 2 Hoppekids Bogreol vi har fundet koster i gennemsnit 992.5 kr.
Ovenstående Hoppekids Bogreol data og priser er hentet fra 5 butikker (Mammashop.dk, Babysam.dk, Babyshower, Erling Christensen Møbler, Loukrudt). Alle Hoppekids Bogreol tilbud er opdateret i dag 20-05-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Bogreol guides:

Fandt du ikke det rigtige Bogreol blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Bogreol:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Boghylde.dk